«Η μάσκαρα είναι το μισό μακιγιάζ» αυτό λένε οι μακιγιέρ και έχουν δίκιο καθώς η μάσκαρα μαζί με τη σκιά αναδεικνύουν τα μάτια και κάνουν το βλέμμα μας ακαταμάχητο. Επειδή η εφαρμογή της μάσκαρας έχει και αυτή τα μυστικά της, μπορείτε και εσείς με απλές και έξυπνες κινήσεις να αποκτήσετε μάτια που… σαγηνεύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτα από όλα ξεκινάτε να απλώνετε τη μάσκαρα στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το βουρτσάκι της μάσκαρας στη μέση περίπου των βλεφαρίδων και τις βάφετε από αριστερά προς τα δεξιά. Έπειτα τραβάτε το βουρτσάκι προς τα επάνω.

Με τις ίδιες κινήσεις τώρα βάφετε και το πάνω μέρος των βλεφαρίδων. Όταν τελειώσετε με τη μάσκαρα, παίρνετε το ειδικό βουρτσάκι και ξεχωρίζετε προσεχτικά τις βλεφαρίδες σας. Αν δεν το έχετε ήδη, καλό είναι να το πάρετε γιατί θα σας βοηθήσει πολύ. Έτσι, φεύγουν τυχόν υπολείμματα της μάσκαρας και οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ειδικό ψαλιδάκι που τραβάει τις βλεφαρίδες και τους δίνει όμορφο σχήμα.

Τώρα είστε έτοιμες να κατακτήσετε τους πάντες με το βλέμμα σας.

Καλή επιτυχία!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης