Ένα συνονθύλευμα από μικρά, μεσαία και μεγάλα πινέλα (μεταχειρισμένα και μη) έχει κατακλύσει το νεσεσέρ σου. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να ξεφορτωθείς ορισμένα από αυτά, όσα δε χρειάζεσαι δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πινέλο για την πούδρα σε βοηθάει να απλώσεις τέλεια την πούδρα και αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα, χαρίζοντας φυσική λάμψη στο πρόσωπό σου. Αυτό το πινέλο είναι ένα εργαλείο- επένδυση για το μακιγιάζ σου, αφού θα το χρησιμοποιείς καθημερινά για να απλώσεις ομοιόμορφα την πούδρα σου αποφεύγοντας τις ερωτήσεις του τύπου: «πόσο στόκο έβαλες σήμερα;», ενώ δεν θα έχεις να ζηλέψεις τίποτα από τα μοντέλα της πασαρέλας!

Το πινέλο του ρουζ είναι τόσο απαραίτητο για το νεσεσέρ σου όσο και η μάσκαρα για το βλέμμα σου! Πώς αλλιώς μπορείς να απλώσεις ομοιόμορφα το ρουζ σου, αν δε χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο πινέλο; Λίγο μικρότερο από το πινέλο πούδρας είναι απαραίτητο για να απλώσεις σωστά το ρουζ σου. Μην προτιμήσεις τα πινέλα που συνοδεύουν το ρουζ στις συσκευασίες, γιατί είναι συνήθως πολύ μικρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προτίμησε ένα μέτριο πινέλο με μαλακές τρίχες, που θα σου εξασφαλίσει τέλειο αποτέλεσμα σε χρόνο ρεκόρ. Άπλωσε σωστά από τα μήλα με φορά προς τα επάνω για ακόμη πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Κάνε τη γραμμή των ματιών ακόμη πιο έντονη βουτώντας το μικρό, λεπτό πινέλο σου σε λίγο νεράκι. Σχημάτισε την πιο άψογη γραμμή πάνω από το βλέφαρο. Το βλέμμα σου θα γίνει πολύ πιο σέξι.

Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, βάλε πινέλο και στα χείλη σου. Μπορεί το κραγιόν σου να χρωματίζει τα χείλη σου και χωρίς την ανάγκη πινέλου, αλλά για άψογο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε ένα λεπτό πινέλο χειλιών, για να σχηματίσεις τη γραμμή των χειλιών σου αλλά και για να απλώσεις το λιπ-γκλος σου! Το πινελάκι των χειλιών σού δίνει το περιθώριο να πειραματιστείς με διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Ο τρόπος που θα απλώσεις τη σκιά ματιών σου έχει μεγάλο αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα. Απλώνοντας με το πινελάκι σου, ελαχιστοποιείς τα περιθώρια λάθους και σταθεροποιείς το μακιγιάζ σου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης