Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, οφείλουν να φροντίζουν τα νύχια τους. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να αμελείτε τα νύχια σας επειδή δεν τα παρατηρεί κανείς, μάθετε ότι οι άντρες θαυμάζουν μια γυναίκα με όμορφα νύχια και ότι παρατηρούν και τις παραμικρές λεπτομέρειες. Δώστε λοιπόν στα νύχια σας την πρέπουσα σημασία και αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε ποιο χρώμα σας ταιριάζει, έχουμε να σας προτείνουμε διάφορα είδη μανικιούρ, κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Ντύσιμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχήν, όπως και τα αξεσουάρ, έτσι και το χρώμα του νυχιού πρέπει να ταιριάζει με το ντύσιμό σας. Για παράδειγμα, εάν φοράτε έντονα χρώματα, το χρώμα των νυχιών σας θα κινηθεί σε πιο διακριτικούς τόνους. Ενώ, αν επιλέγετε την μονοχρωμία στα ρούχα, τότε τα νύχια σας θα ξεχωρίσουν με ένα έντονο κόκκινο ή σκούρο μωβ που είναι και τα χρώματα του χειμώνα. 

Εποχές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά κάθε εποχή έχει και το χρώμα της. Την άνοιξη και το καλοκαίρι που ο καιρός είναι πιο ζεστός επιλέγουμε βερνίκια σε ανοιχτά χρώματα όπως το ροζ, το κοραλλί, το φούξια και το ανοιχτό κόκκινο. Από την άλλη το φθινόπωρο και το χειμώνα  κινούμαστε σε πιο σκούρα χρώματα όπως το βυσσινί, το μωβ, το καφέ και το μαύρο …για τις πιο τολμηρές.

Εργασία

Εάν εργάζεστε σε γραφείο τότε το μανικιούρ σας θα πρέπει να είναι πιο αυστηρό και συντηρητικό. Η ασφαλέστερη επιλογή είναι το γαλλικό μανικιούρ ή το μπεζ. Όσες, βέβαια, δεν εργάζεστε σε γραφείο, τότε έχετε περισσότερες επιλογές σε χρώματα.

Ραντεβού

Είναι το πρώτο σας ραντεβού και αγχώνεστε για το πώς πρέπει να βάψετε τα νύχια σας; Τότε πρέπει να ξέρετε ότι οι άντρες έχουν αδυναμία στα κόκκινα νύχια. Φυσικά αν δεν σας αρέσει το κόκκινο μπορείτε να προτιμήσετε ένα άλλο χρώμα, αρκεί βέβαια να είναι περιποιημένα. Προσοχή! Μακριά από το μαύρο! Δεν είναι και το πλέον κατάλληλο χρώμα για πρώτο ραντεβού, εκτός αν είναι emo, τότε θα ξετρελαθεί!

Μήκος νυχιών

Όσες έχετε μακριά νύχια τότε το κατάλληλο μανικιούρ για εσάς είναι το γαλλικό. Ενώ, για τα μικρά νύχια, ιδανικά είναι τα σκούρα χρώματα. Γενικά, όμως, η μόδα στο μανικιούρ είναι τα μεσαία κομμένα νύχια σε οβάλ σχήμα. Ξεχάστε, λοιπόν, τα μακριά νύχια της μάγισσας, που εκτός από αντιαισθητικά μοιάζουν με ψεύτικα και υιοθετήστε ένα πιο φυσικό look.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης