Οι ακτίνες του ήλιου έκαναν την εμφάνισή τους, η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, με τα τελευταία ακόμη κρύα κι εμείς με τη σειρά μας ξεκινάμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας για να δεχτεί την άμμο και τον ήλιο του καλοκαιριού.

Πρώτο μέλημά μας, το αντηλιακό το οποίο κανονικά θα έπρεπε να φοράμε και το χειμώνα, όσον αφορά στο πρόσωπό μας. Αν όχι, τότε αρχίζουμε από τώρα γιατί και ο ήλιος της άνοιξης έχει βλαβερές συνέπειες στην επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρησιμοποιούμε κάτω από το μακιγιάζ μας σαν ενυδατική κρέμα. Εξάλλου πολλές κρέμες ημέρας έχουν και αντηλιακό δείκτη προστασίας. Το έχουμε λοιπόν καθημερινά στη τσάντα μας και είναι ο καλύτερός μας φίλος. Προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες.

Για αρχή διαλέγουμε μικρό δείκτη προστασίας, το 15 με 20 είναι μια χαρά. Όσο ζεσταίνει όμως ο καιρός και ο ήλιος δυναμώνει αγοράζουμε μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με 50 δείκτη προστασίας, ειδικά όταν έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχνάμε τo baby oil όταν βγαίνουμε στον ήλιο γιατί μπορεί να χαρίζει λάμψη και υγιή όψη στην επιδερμίδα αλλά η προστασία που παρέχει από τον ήλιο είναι μηδενική.  Ωστόσο το χρησιμοποιείτε μετά το μπάνιο, γιατί ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα.

Πάνε οι καιροί που χρησιμοποιούσαμε το αντηλιακό μας μόνο στην παραλία, σήμερα η χρήση του συνίσταται όλες τις εποχές. Μην το ξεχνάτε λοιπόν αφού είναι τόσο χρήσιμο για την υγεία μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης