Μπορεί η ντουλάπα της να είναι γεμάτη με ρούχα και παπούτσια που φέρουν την υπογραφή μεγάλων οίκων μόδας, όμως αν κάποιος αποφασίσει να κρυφοκοιτάξει στο μπάνιο της, έτσι ώστε να ανακαλύψει ποια είναι αυτή η κρέμα προσώπου, που κάνει την Cheryl Cole να δείχνει τόσο λαμπερή, τότε μια έκπληξη σας περιμένει.

Η επιτυχημένη και ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια μέσα στο νεσεσέρ της έχει μια ενυδατική κρέμα που κοστίζει μόλις δύο λίρες και είναι υπεύθυνη για την λαμπερή και απαλή επιδερμίδα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω προϊόν είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις στην Αγγλία και από ότι φαίνεται έχει συνεισφέρει σε αυτό και η Cheryl.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν κάνει συχνά καθαρισμούς προσώπου για να διατηρεί αυτή την αψεγάδιαστη εικόνα, η 27χρονη star απάντησε: «Θα ήθελα, αλλά δεν έχω χρόνο. Το δέρμα μου είναι αρκετά ξηρό και έτσι χρησιμοποιώ την “Ε45” (το όνομα της κρέμας). Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς πανάκριβα προϊόντα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, απλώς χρειάζεται να βρεις αυτό που είναι σωστό για εσένα».
Συμφωνούμε απόλυτα με την Cheryl, μια και αυτό που έχει σημασία είναι πάνω από όλα η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα. Κάτι ακριβό δεν είναι ταυτόχρονα και κατάλληλο για την επιδερμίδα μας!

Διαβάστε επίσης: Cheryl Cole: Ξεπέρασε τη «χυλόπιτα» από τον Simon Cowell;
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης