Τρέσα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016, 07:49
Τρέσα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα
Οι τρέσες έχουν κερδίσει τον θαυμασμό όλων των γυναικών και έχουν γίνει ένα από τα αξεσουάρ της καθημερινότητας.

Γιατί όμως αυτή η μανία με το πρόσθετο κομμάτι μαλλιών;

Οι τρέσες ήταν το μυστικό που κρυβόταν πίσω από τα πολύ μακριά, πλούσια και πυκνά μαλλιά των σταρ, που μέχρι να αποκαλυφθεί, το αποτέλεσμα έδινε την εντύπωση ότι όλες αυτές οι διάσημες κυρίες ήταν από τη φύση προικισμένες ή έπαιρναν κάποια θαυματουργή βιταμίνη.

Η ποιότητα

Στην αγορά θα βρείτε τόσο φυσικές όσο και συνθετικές τρέσες που υπόσχονται να ανανεώσουν το look σας, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι φυσικές μπορούν να αποκτήσουν το χρώμα των μαλλιών σας γιατί είναι δυνατόν να βαφτούν, καθώς επίσης να χτενιστούν όπως ακριβώς επιθυμείτε. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι είναι φυσικές τις καθιστά εξίσου ευαίσθητες, όπως και τα πραγματικά σας μαλλιά, επομένως απαιτούν περιποίηση και φροντίδα, για να διατηρηθούν.

Οι συνθετικές, από την άλλη, είναι πιο οικονομικές, έχουν από μόνες τους ένα συγκεκριμένο στιλ είτε αυτό είναι μπούκλες είτε ίσιες, δεν βάφονται όπως οι πρώτες και δεν είναι εφικτό να τις χτενίσετε όπως επιθυμείτε.

Οι περισσότεροι hair stylists συνιστούν τις φυσικές που ενδείκνυνται για μόνιμη τοποθέτηση.

Τα λάθη στη χρήση της τρέσας

Η πλειονότητα των γυναικών θέλει να βάλει πρόσθετες τούφες στο κεφάλι, αλλά ελάχιστες είναι εκείνες που γνωρίζουν τον τρόπο, ώστε η τελική εικόνα…

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016, 08:05