Ανακάλυψε ποια είναι η απόχρωση που σου ταιριάζει για να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν και τα μυστικά επιτυχίας για το τέλειο μακιγιάζ!

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη είναι πάντα hot τάση. Ωστόσο, για να επιλέξεις ένα κραγιόν, δεν αρκεί να σου αρέσει το χρώμα του, αλλά πρέπει να σου ταιριάζει κιόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποχρώσεις του μούρου κολακεύουν τα σκούρα δέρματα, ενώ οι κόκκινες με ροζ αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά. Τα πιο έντονα και φωτεινά κόκκινα ταιριάζουν πολύ στις γυναίκες με χλωμό δέρμα και σκούρα μαλλιά, ενώ τα βαθιά πλούσια κόκκινα είναι εκπληκτικά σε σκούρα δέρματα.

Έχει και η ηλικία τη σημασία της

Αν είσαι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

20+ Αντικατάστησε τις πιο ματ υφές με σατινέ και γυαλιστερές. Τα λαμπερά lip-gloss είναι σαφώς πιο νεανικά, αντανακλούν το φως, κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο φωτεινό, και επίσης δείχνουν τα χείλη γεμάτα και σαρκώδη.

30+ Το κραγιόν στο κόκκινο της φωτιάς μεταμορφώνει το πρόσωπο κάθε γυναίκας, σε συνδυασμό με μαύρη μάσκαρα, φυσικό μακιγιάζ και ελάχιστο ρουζ. Για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα, επίλεξε τις σκούρες αποχρώσεις του.

40+ Αν σε φοβίζει η ιδέα του κόκκινου κραγιόν, προτίμησε κάποιο με διάφανο αποτέλεσμα ή lip-gloss για λάμψη και όγκο.

Πηγή: shape.gr
Επιμέλεια: Μαίρη Κιλικίδου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης