Το natural look στα χείλη σου είναι ιδανικό και πρακτικό από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Στη δουλειά: για ένα λαμπερό look φόρεσε το λιπ-γκλος σου σε μπεζ απόχρωση με καφέ σκιά, πετυχαίνοντας ένα απόλυτα φυσικό μακιγιάζ που μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ευκολία με όλη σου τη γκαρνταρόμπα! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ σου χαρίζει στιλ ενώ είναι τόσο απλό, που υποδηλώνει ότι δεν περνάς τη μισή ζωή σου μπροστά στον καθρέφτη κάθε μέρα. Για την έξοδο σου επίλεξε να τονίσεις τα υπέροχα μάτια σου πετυχαίνοντας εντυπωσιακά smokey eyes που συνδυάζεται ιδανικά με και φυσική λάμψη στα χείλη που θα σου χαρίσει το ματ κραγιόν σου, τονίζοντας τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρες τη σωστή απόχρωση ανοιχτόχρωμου κραγιόν: απλά επιλέγοντας αυτό που βρίσκεται κοντά στη φυσική σου απόχρωση μέχρι και δύο τόνους πιο έντονο. Ξέχασε το πολύ σκουρόχρωμο κραγιόν όταν έχεις πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα ενώ αν είσαι σκουρόχρωμη μην επιλέγεις πολύ ανοιχτό λιπ γκλος ή κραγιόν για τα χείλη σου, γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει τελείως λάθος! Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, προτίμησε να τονίσεις τα χείλη σου με ροζ αποχρώσεις στα χείλη σου ενώ αν είσαι σκουρόχρωμη επίλεξε τόνους κοντά στο χρώμα της καραμέλας. Το μπρόνζερ ή το ρουζ είναι απαραίτητα εργαλεία που χαρίζουν χρώμα στο πρόσωπο σου, άσχετα με τον τόνο του δέρματος σου!

Μην ξεχνάς ότι το nude look στα χείλη εκτός από πολύ in φέτος είναι ιδανικό αν θέλεις να τονίσεις κάποιο άλλο σημείο του προσώπου σου όπως π.χ. τα μάτια και να δώσεις έμφαση στο βλέμμα σου. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ στα χείλη σου είναι ιδανικό αν επιλέξεις τη μπεζ εκδοχή του, που αν και λίγο παρεξηγημένο, ταιριάζει με κάθε σου ντύσιμο και δε θα πιστεύεις πόση λάμψη μπορεί να σου χαρίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης