Αλμυρά κουλουράκια ντομάτας με τυρί και πέστο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 08:02
Αλμυρά κουλουράκια ντομάτας με τυρί και πέστο
Υλικά:
• 75 γρ. βούτυρο
• 340 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 50 γρ. λιαστές ντομάτες σε λάδι
• 25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
• 125 ml αποβουτυρωμένο γάλα
• 60 ml γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
• 150 γρ. PHILADELPHIA Light
• 15 ml πέστο βασιλικού

Εκτέλεση:

• Ψιλοκόβετε τις λιαστές ντομάτες και τις ανακατεύετε με το βούτυρο, το αλεύρι και την παρμεζάνα μέχρι το μείγμα μας να πάρει τη μορφή τριμμένης φρυγανιάς. Έπειτα ανακατεύετε το γάλα και το γιαούρτι, και προσθέτετε το μείγμα της ντομάτας. Ζυμώνετε τα υλικά μέχρι να αποκτήσετε μια μαλακή ζύμη.

• Πάνω σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ζυμώνετε το μείγμα μέχρι να σχηματιστεί μια λεία επιφάνεια ύψους 2 εκ. Με ένα στρόγγυλο κουπ-πατ 5εκ. κόβετε περίπου 12 κουλουράκια…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 08:06