Για τη ζύμη: 600 γρ. (5 φλιτζ. τσαγιού) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. (1 κεσεδάκι) γιαούρτι 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 5 γρ. νωπή μαγιά 5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) αλάτι 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό

Για τη γέμιση: 1200 γρ. (30 τεμάχια) καρότα 300 γρ. (4 τεμάχια) πράσα 300 γρ. (3 μέτρια) κρεμμύδια ξερά 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) λευκό κρασί 5 αυγά 500 γρ. φέτα 300 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) κασέρι τριμμένο 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι άνηθο 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σιμιγδάλι ψιλό Λίγο δυόσμο ξερό Αλάτι πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Διαλύετε τη μαγιά σε 1/2 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά για τη ζύμη…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης