Ανάμεσα στα τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη είναι και το αλεύρι που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κέικ. Το αγαπημένο σε όλους κέικ καρότου περιέχει μεγάλες ποσότητες γλουτένης, που για όσους έχουν δυσανεξία σ’ αυτή ή για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους και τα κιλά τους, μπορεί να γίνει απαγορευτικό. Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαύσεις το carrot cake σας χωρίς το άγχος της …γλουτένης , μπορείς να αντικαταστήσεις το αλεύρι σίτου, με αλεύρι αμυγδάλου. Η γεύση είναι εξίσου υπέροχη, τα αρώματα εξίσου έντονα και αυτό το κέικ καρότου χωρίς γλουτένη, θα σε συναρπάσει!

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης