Υλικά για 6 άτομα:

4 αχλάδια
250 γραμμάρια ζάχαρη
4 μεγάλα αβγά σε θερμοκρασία δωματίου
150 γραμμάρια πρόβειο και κατσικίσιο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
85 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου, συν 1 κουταλάκι του γλυκού για το ταψί
100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
100 γραμμάρια αμύγδαλα, με τη φλούδα, τριμμένα σε σκόνη…
Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης