Ένα πολύ γευστικό γλύκισμα. Ιδανικό για παιδιά που δεν είναι λάτρεις των φρούτων, ώστε να τα φέρουμε πιο κοντά σε αυτά.

Υλικά
200 γρ. μαργαρίνη
300γρ. ζάχαρη
3 αβγά
340 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλάκια του γλυκού bakingpowder
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
2 μέτρια αχλάδια κομμένα σε κυβάκια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και αφού ασπρίσει προσθέτουμε και τα αβγά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο και το baking powder και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε το γιαούρτι και το αχλάδι και αναμειγνύουμε καλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης