Το διασημότερο πιάτο της ρωσικής γαστρονομίας και ένα από τα πιο εκλεκτά της παγκόσμιας είναι αυτό που μας ετοιμάζει ο σεφ μας. Το φιλέτο στρόγκανωφ του Ηλία Σκουλά προέκυψε ύστερα από επίπονο ψάξιμο μέσα στις δεκάδες παραλλαγές του μεγάλου αυτού πιάτου. Η συνταγή της Αγίας Πετρούπολης του 1871 είναι η πρώτη, άρα και η αυθεντική. Το Νηστικό Αρκούδι και η zougla.gr σας προσφέρουν την αποκλειστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης