Η αποθέωση της φράουλας σε κέικ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, 18:26
Η αποθέωση της φράουλας σε κέικ
Υλικά:

• 50γρ Βιτάμ κλασικό
• 4 αυγά

• 1/2 ποτήρι ζάχαρη (125γρ)
• 3/4 ποτήρι αλεύρι (130γρ)
• 1 επίπεδο κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ (4γρ)

Για τη γέμιση:

• 600γρ φράουλας
• 2 ζελέ φράουλας
• ζάχαρη άχνη για διακόσμηση

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016, 18:26