Κεφτεδάκια ρυζιού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017, 07:41
Κεφτεδάκια ρυζιού
Υλικά

1 φλυτζάνι ρυζιού
100 γραμμάρια ροκφόρ λιωμένο

100 γραμμάρια χαλούμι τριμμένο
100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
Μισό φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Δυόσμος
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
1 φλιτζάνι γαλέτα, παρμεζάνα και αμύγδαλο τριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι σε 2 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύουμε το ρύζι, τα τυριά, το ζαμπόν, το καρύδι, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το δυόσμο και το μαϊντανό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017, 08:00