Κεφτέδες κασμίρ με αμύγδαλα και γιαούρτι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 09:29
Κεφτέδες κασμίρ με αμύγδαλα και γιαούρτι
Υλικά:

450 γρ. αρνί άπαχο, κομμένο σε λωρίδες
2.5 εκ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
1 φρέσκο πράσινο τσίλι, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένο
1 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο
1 κ.γ. κάρυ σε σκόνη
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
150γρ. γιαούρτι
4 κ.γ. γάλα σε σκόνη
75γρ. αμύγδαλα φιλέ
1 κ.γ. ζάχαρη
15ml (1 κ.σ.) λάδι ή ελαιόλαδο
¼ κ.γ. τσίλι σε σκόνη

Εκτέλεση:

1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190°C. Χρησιμοποιώντας την κρεατομηχανή, με τοποθετημένο τον ψιλό δίσκο, αλέστε το αρνί μέσα στο μπολ της Kenwood.
2. Προσθέστε το τζίντζερ, το πράσινο τσίλι, το τριμμένο κόλιανδρο, τη σκόνη κάρυ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
3. Προσθέστε 15ml (1 κ.σ.) γιαούρτι και το μισό γάλα σε σκόνη και, χρησιμοποιώντας τον αναδευτήρα Κ, αναμείξτε τα στη χαμηλότερη ταχύτητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 09:32