Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 17:51
Κοτόσουπα με καλαμπόκι
Υλικά:

450 γρ. καλαμπόκι «Βιολογικές Kαλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης
500 γρ. κοτόπουλο βρασμένο, κομμένο κομματάκια
4½ φλιτζάνια ζωμό κότας
2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
ψιλοκομμένος μαϊντανός για πασπάλισμα
λίγο αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση:

1. Σε μια κατσαρόλα βράζετε τον ζωμό κότας, μετά το καλαμπόκι για 30΄. Αφήνετε τη σούπα να κρυώσει και μετά την πολτοποιείτε στο μίξερ.
2. Βάζετε τη σούπα πάλι στην κατσαρόλα, προσθέτετε το υπόλοιπο καλαμπόκι και τα κομματάκια του κοτόπουλου και τα βράζετε για άλλα 15΄.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 17:58