Κριθαρότο με σπανάκι και φέτα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, 08:28
Κριθαρότο με σπανάκι και φέτα
Υλικά

1 κρεμμύδι τριμμένο
250 γρ. κριθαράκι χοντρό
500 γρ. σπανάκι
500 ml ζωμό λαχανικών
50 γρ. βούτυρο
200 γρ. φέτα
βασιλικό φρέσκο
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το κρεμμύδι μας σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κριθαράκι μας σοτάροντάς το και αυτό για 2 λεπτά χωρίς να πάρει χρώμα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, 10:22