O Δημήτρης Μακρυνιώτης μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει την αγαπημένη του συνταγή για petits fours.
Χρόνος Προετοιμασίας
10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
15 Λεπτά
Μερίδες
10-12
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Υλικά
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
270 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
35 γρ. κορν φλάουρ
80 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
Περισσότερα στο govastileto.gr
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης