O Δημήτρης Μακρυνιώτης μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει την αγαπημένη του συνταγή για petits fours.

Χρόνος Προετοιμασίας
10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
15 Λεπτά
Μερίδες
10-12
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υλικά

250 γρ. βούτυρο αγελάδος 

270 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

35 γρ. κορν φλάουρ

80 γρ. ζάχαρη άχνη

1 βανίλια

Ξύσμα από μισό πορτοκάλι

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης