Λαχανοντολμάδες με κρέμα αβγολέμονο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 07:41
Λαχανοντολμάδες με κρέμα αβγολέμονο
Υλικά:

για τους ντολμάδες

1 μεγάλο λάχανο ή 2 μεσαία
750 γρ. κιμάς χοιρινός ή μοσχαρίσιος (αν χρησιμοποιήσετε χοιρινό κιμά ή αν ο κιμάς σας έχει αρκετό λίπος, μειώστε λίγο την ποσότητα του λαδιού)
1 ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα
2 κρεμμύδια
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

για την κρέμα αβγολέμονου

2 κ.σ. κορν φλάουρ
4 αβγά μεγάλα
25 γρ. βούτυρο
χυμός από 3 λεμόνια

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 09:43