Υλικά:

• 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο άνηθο
• 6 φρέσκα κρεμμύδια
• 1 μέτριο λάχανο (άσπρο ή ποικιλίας Σαβόυ)
• 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
• 150 γρ. βιτάμ Culinesse
• 2 κίτρινες πιπεριές
• 2 κόκκινες πιπεριές
• 2 πράσινες πιπεριές
• Λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι
• Κρόκο από 1 αυγό
• 700 γρ. μελιτζάνες φλάσκες
• 1½ φλιτζάνι τριμμένα τυριά (κεφαλογραβιέρα, κασέρι)
• 1 μερίδα «Σπιτικό» ζωμό βοδινού

Για το αυγολέμονο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 1 αβγό
• Χυμό ενός λεμονιού
• 1 κουταλιά κορν φλάουρ
• Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Ζεμάτησε ελαφρώς το λάχανο, ώστε να ξεχωρίσεις εύκολα τα φύλλα του για τους ντολμάδες με πιπεριές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2.Ξεφλούδισε και κόψε σε μικρούς κύβους τις μελιτζάνες, ψιλόκοψε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και τον άνηθο, και σόταρε τα λαχανικά σε μια κατσαρόλα με βιτάμ Culinesse σε μέτρια φωτιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης