Tα γιαπράκια ή αλλιώς λαχανοντολμάδες είναι το απόλυτο φετίχ της κοζανίτικης κουζίνας!
Υλικά:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Γέμιση:
0,5 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
0,5 κιλό χοιρινός κιμάς
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
1 φλιτζάνι ρύζι
2 κρεμμύδια λευκά τριμμένα στον τρίφτη
1 κ.γ πάπρικα
1 κ.γ μπούκοβο
2-3 κουταλιές της σούπας πελτές ντομάτας
1 φλιτζάνι του καφέ κρασί κόκκινο
χυμό από 1 λεμόνι και ξύσμα
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης