Ο τέλειος συνδυασμός σοκολάτας και καραμέλας

Ο τέλειος συνδυασμός σοκολάτας και καραμέλας
Αυτά τα μπισκότα είναι… κόλαση. Με τέσσερις σοκολάτες και καραμέλα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί!

Υλικά

•160 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
•160 γραμμ. ζάχαρη καστανή
•50 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική
•3 αυγά μεσαίου μεγέθους σε θερμοκρασία δωματίου
•2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 2 βανιλίνες
•156 γραμμ. άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα (θέλουμε τη σκόνη, όχι την κρέμα που προκύπτει μετά την προσθήκη γάλακτος
•35 γραμμ. κακάο
•260 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
•200 γραμμ. κουβερτούρα σε σταγόνες
•100 γραμμ. κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
•18-20 καραμέλες γάλακτος

Εκτέλεση

1.Βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αβγά και τη βανίλια στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα για 3-4′ μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.
2.Προσθέτουμε το άνθος αραβοσίτου και το κακάο, χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και δουλεύουμε το μείγμα για 1′.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 08:42