Πανίνι με σπαράγγια και προσούτο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, 11:00
Πανίνι με σπαράγγια και προσούτο

Υλικά για 1 άτομο


60 γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες
1 κ. σούπας μαγιονέζα light

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 ψωμάκι πανίνι (85γρ.) κομμένο στη μέση
1 φέτα (15γρ.) προσούτο
1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
1/3φλ. baby ρόκα
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πασπαλίστε τα σπαράγγια με λίγο λάδι και ψήστε τα ελαφρώς στον φούρνο.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, 12:19