Πένες καρμπονάρα με γιαούρτι

Πένες καρμπονάρα με γιαούρτι
Υλικά

500 γραμμάρια πένες ριγέ
1 κουταλιά αλάτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
5 φέτες μπέικον
1 μεγάλο αβγό
200 γραμμάρια κίτρινα τυριά ανάμικτα
100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό (2%)
200 ml κρέμα γάλακτος
50 ml φρέσκο γάλα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
½ κούπα νερό από τα βρασμένα μακαρόνια
μαϊντανός

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά, σε μπόλικο αλατισμένο ζεστό νερό, σύμφωνα με τον χρόνο της συσκευασίας, περίπου για 15 λεπτά. Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον και από τις δύο μεριές, μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016, 08:59