Υλικά για 4 άτομα

6 μέτρια/μεγάλα καρότα ξεφλουδισμένα
2 σκελίδες σκόρδο πολύ ψιλοκομμένες
1 κοφτό κουταλάκι τσίλι σε σκόνη ή πιπέρι καγιέν
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 κοφτό κουταλάκι κύμινο σε σκόνη
2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
½ κουταλάκι χαρίσα (πάστα καυτερής πιπεριάς) ή ψιλοκομμένη καυτερή πιπερίτσα
αλάτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Βάζετε τα καρότα σε μια κατσαρόλα, τα σκεπάζετε με κρύο νερό, τα αφήνετε να κοχλάσουν και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 15 λεπτά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης