Σάλτσα γιαουρτιού με πολλές χρήσεις. Ταιριάζει τέλεια με ψητά, πράσινες σαλάτες, πουρέ αλλά και σαν ντιπ για λαχανικά, κριτσίνια ή πατατάκια. Μπορούμε επίσης να την ανακατέψουμε με κοντόσχημα ζυμαρικά και φέτα και να φτιάξουμε σαλάτα.
Υλικά:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
- 250 γρ. γιαούρτι 0%
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.σ μαγιονέζα
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο
- 1/4 κουταλάκι κύμινο
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης