Το σπιτικό γάλα αμυγδάλου είναι πεντανόστιμο, απίστευτα κρεμώδες, εξαιρετικά θρεπτικό και πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε εμπορικό. Είναι πολύ εύκολο να το φτιάξουμε, αλλά δεν διατηρείται όσο το αγοραστό, γι’ αυτό είναι καλό να φτιάχνουμε κάθε φορά όσο χρειαζόμαστε για μερικές ημέρες.

Το γάλα αμυγδάλου είναι υπέροχο σκέτο αλλά και στον καφέ και στις συνταγές μας σε αντικατάσταση του γάλακτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συστατικά
1 φλιτζάνι ωμά βιολογικά αμύγδαλα με τη φλούδα – που έχουν μουλιάσει σε νερό αποβραδίς.
4 φλιτζάνια καθαρό φιλτραρισμένο νερό…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης