Ριγκατόνι αλά αματριτσιάνα

Ριγκατόνι αλά αματριτσιάνα

Υλικά για 4 άτομα


200 γραμμάρια παστό χοιρινό τύπου guanciale (ιταλικό παστό χοιρινό) ψιλοκομμένο σε κύβους ή μπέικον
500 γραμμάρια φλιτζάνια ψιλοκομμένες ντομάτες
150 γραμμάρια τριμμένο πεκορίνο
3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι τριμμένο
αλάτι
500 γραμμάρια ριγκατόνι

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 11:13