Ριζότο με ντομάτα, ελιές και φέτα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018, 10:18
Ριζότο με ντομάτα, ελιές και φέτα
Υλικά

Για το μείγμα ντομάτας (γαρνίρισμα)

40 ml ελαιόλαδο
300 γρ. ντοματίνια τσέρι, κομμένα στη μέση
70 γρ. ελιές (Καλαμών ή Αμφίσσης), χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί
2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού ή δυόσμου ή ρίγανης ή μαϊντανού (με διαφορετικό γευστικό αποτέλεσμα), ψιλοκομμένα
1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη
100 γρ. φέτα σκληρή, σε μικρά κυβάκια

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018, 12:04