Ριζότο με σολομό και αμύγδαλα για αυθεντικές γεύσεις

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 10:10
Ριζότο με σολομό και αμύγδαλα για αυθεντικές γεύσεις

Κλασικό ιταλικό ριζότο με σολομό για όσους αγαπούν τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες γεύσεις.

Υλικά

350 γραμμάρια ρύζι

2 πράσα κομμένα σε μέτριες ροδέλες (μόνο το άσπρο μέρος)
100 γραμμάρια καπνιστό σολομό σε φέτες
40 γραμμάρια βούτυρο
30 γραμμάρια αμύγδαλα χοντροαλεσμένα
1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά σούπας λευκό κρασί
6 ποτήρια ζωμό λαχανικών
χυμός από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι…

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 10:13