Υλικά
1 κουτάκι μπύρα
1 κουταλιά σούπας αλεύρι
1 φλιτζάνι γάλα
500 ml ζωμό κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι ρύζι
1 φλιτζάνι τυρί κρέμα
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
πιπέρι μαύρο και κόκκινο (παπρικα)
1 κουταλιά της σούπας τυρί τριμμένο παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλοδο
2 καρότα
2 κοτσάνια σέλερι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδου
200 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα καρότα, το σέλερι, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Τα τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα με το λάδι για λίγο, προσθέτουμε το ζαμπόν και το ανακατεύουμε λίγο να σοταριστεί με τα λαχανικά…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr