Υλικά:

• 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
• 200 γρ. ψίχα ψωμιού
• ½ κ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
• 200 γρ. χυμό Σπιτικής Ντομάτας
• 4 σκελ. σκόρδο
• ½ κ.γ. κύμινο
• 150 γρ. ελαιόλαδο Άλτις
• Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Μουσκεύουμε το ψωμί και το στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε τον κιμά, το ψωμί, το σκόρδο λιωμένο, αλάτι – πιπέρι και το κύμινο. Τα ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε τα σουτζουκάκια κυλινδρικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Βάζουμε τον χυμό ντομάτας σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης