Υλικά:

1/4 φλ. ελαιόλαδο
2 κομμένες σκελίδες σκόρδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

125 γρ. κατσικίσιο τυρί

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει ελαφρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βγάζουμε μετά το σκόρδο με μια τρυπητή κουτάλα και το πετάμε.

Βάζουμε το τυρί στο καυτό λάδι και το τηγανίζουμε γυρνώντας το μια φορά μέχρι να λιώσει -όχι πάντως εντελώς- το εξωτερικό τμήμα του τυριού.

Βγάζουμε τα κομματάκια του τυριού με μια τρυπητή κουτάλα και τα σερβίρουμε ζεστά ως ορεκτικό, γαρνιρισμένα με φέτες λεμόνι.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης