Μία από τις πασχαλινές παραδόσεις είναι το βάψιμο των αβγών και εμείς συγκεντρώσαμε μερικά tips που σας εγγυώνται σίγουρο αποτέλεσμα και τέλεια χρωματιστά πασχαλινά αβγά.

-Εάν θέλετε τα αβγά να μη σας σπάσουν επιλέξτε όχι αβγά ημέρας αλλά αβγά 7 – 10 ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πλύνετε τα προσεκτικά ώστε να τα καθαριστούν από κάθε βρωμιά και να σιγουρέψετε ότι η
επιφάνεια τους θα είναι λεία για το βάψιμο.

-Βγάλτε νωρίτερα τα αβγά έξω από το ψυγείο, σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να μην σπάσουν κατά το βράσιμο.

-Στρώστε καθαρό μαλακό βαμβακερό πανάκι σε κατσαρόλα με πλατύ πάτο και τοποθετήστε μία μικρή στρώση στην κατσαρόλα έτσι ώστε να μην είναι στριμωγμένα μεταξύ τους και να αποφευχθεί το σπάσιμο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης