Υλικά:
1 μικρό μπρόκολο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πατάτα σε μέγεθος αβγού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
2 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
λίγη τριμμένη γραβιέρα

Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ρίχνετε το κρεμμύδι σε χονδρά κομμάτια, το σκόρδο πολτοποιημένο και την πατάτα σε κυβάκια. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε περίπου 1 λίτρο νερό. Μόλις πάρει βράσει ρίχνετε το μπρόκολο, αλάτι και πιπέρι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης