Υλικά:

• 50γρ γάλα φρέσκο
• 80γρ Βιτάμ κλασικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• ξύσμα από 1 πορτοκάλι
• 3 αβγά τα οποία χωρίζουμε από το ασπράδι τους
• 160γρ ζάχαρη
• 100γρ ψίχα ψωμιού του τοστ ή περισσεύματα από τσουρέκι
• 6-8 κ.σ μαρμελάδα «φρούτα του δάσους» την οποία έχουμε πρώτα ζεστάνει λίγο σε φούρνο μικροκυμάτων

Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το γάλα, το Βιτάμ και το ξύσμα πορτοκαλιού, και ζεσταίνουμε ελαφρώς.
3. Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους των αβγών με τα 50 γρ. ζάχαρης, έως ότου αφρατέψουν και αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
4. Ρίχνουμε το χλιαρό γάλα στο μείγμα και ανακατεύουμε ελαφρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης