Υλικά:

1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 βανίλιες
4 αυγά
ξύσμα από ένα πορτοκάλι

για το σιρόπι
4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
φλούδα από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε τα ασπράδια από τα αυγά και τα χτυπάμε να γίνουν μαρέγκα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με το αλεύρι το μπέικιν και τις βανίλιες
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών και το ξύσμα και χτυπάμε να αφρατέψει…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr