Υλικά

1 κούπα τσαγιού ελιές κομμένες
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

1/4 κούπα τσαγιού ξίδι
3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
3-4 λιαστές ντομάτες
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
2 κούπες τσαγιού φρέσκα μανιτάρια
1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια, μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίχνουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά. Ανακατεύουμε για 1 -2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί και το ξίδι. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στη σάλτσα τη ρίγανη, το αλατοπίπερο, τις ντομάτες και τις ελιές…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr