Σας προτείνουμε μία εύκολη συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Φτιάξτε ταρτάκια με σπαράγγια και απολαύστε την πλούσια γεύση τους.

Υλικά

2 φύλλα έτοιμη σφολιάτα
16 σπαράγγια ολόκληρα καθαρισμένα στη βάση τους
4 ρίζες φινόκιο καθαρισμένες και κομμένες σε 4 τεμάχια η καθεμία
1 κουτ. σούπας βούτυρο
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
200 γρ. ανθότυρο
50 γρ. φέτα
½ φλιτζάνι γάλα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατεύετε σε μπολ τη φέτα με το ανθότυρο, το γάλα και τον δυόσμο λιώνοντάς τα με ένα πιρούνι. Σοτάρετε τα σπαράγγια σε τηγάνι με το βούτυρο και το ελαιόλαδο για 2 λεπτά περίπου…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr