Υλικά:
1 κιλό κολοκυθάκια
1 μέτριο ξηρό κρεμμύδι
1 αβγό
1 φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
1/2 φλιτζανιού του τσαγιού φέτα
1/2 ματσάκι δυόσμο ή μαϊντανό αλεύρι (για το αλεύρωμα)
αλάτι-πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα καθαρίζουμε και τα τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Στη συνέχεια τα στύβουμε μέσα στις παλάμες μας και τα ρίχνουμε σ’ ένα βαθύ μπολ. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το τρίβουμε στον τρίφτη, το στύβουμε και το βάζουμε στο μπολ με τα κολοκυθάκια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

