Υλικά

125 γρ. κουβερτούρα
1 φλ. κρέμα γάλακτος
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ ή μιράντα
½ φλ. καρύδια χοντροκομμένα
2 κ.σ. κονιάκ ή λικέρ
4 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα. Πριν βράσει, την κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο και την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Σπάτε τα μπισκότα και τα προσθέτετε στη σοκολάτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr