Υλικά

1 πακέτο ρύζι αρμπόριο
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμόνι
1 κρεμμύδι
8 ποτήρια ζωμό κότας
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα ψιλοτριμμένη
Μισό φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
1/3 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το ρύζι σε μέτρια φωτιά. Όταν ροδίσει σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού μέχρι να πιει τα υγρά…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr