Υλικά συνταγής

4 φλ. (500 γρ.) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. μαργαρίνη μαλακή + 50 γρ. λιωμένη
1-1/2 φλ. ζάχαρη μαύρη ή μισή μισή (λευκή -μαύρη)
1/2 φλ. λεμονάδα με ανθρακικό
1/4 φλ. κονιάκ
1 φλ. χυμό πορτοκάλι φρ.
1 κ.γ. σόδα
1 φλ. σταφίδες ανάμικτες
1 φλ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
2 πορτοκάλια ακέρωτο (το ξύσμα)
2 πρ. αλάτι
3 κουταλιές λιναρόσπορο
σουσάμι

Για το μείγμα μπαχαρικών

1 κ.γ. γεμάτο κανέλα
1/2 κ.γ. γαρίφαλο…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr