Υλικά:
80 ml ελαιόλαδο
50 ml νερό κρύο
1 κ.σ. ξίδι
2 καρότα στο λεπτό μέρος του τρίφτη
250 γρ. αλεύρι (σκληρό)
¼ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
προαιρετικά: λίγη γλυκιά πάπρικα…
Περισσότερα στο govastileto.gr
Υλικά, 80 ml ελαιόλαδο, 50 ml νερό κρύο, 1 κ.σ. ξίδι, 2 καρότα στο λεπτό μέρος του τρίφτη…
Υλικά:
80 ml ελαιόλαδο
50 ml νερό κρύο
1 κ.σ. ξίδι
2 καρότα στο λεπτό μέρος του τρίφτη
250 γρ. αλεύρι (σκληρό)
¼ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
προαιρετικά: λίγη γλυκιά πάπρικα…
Περισσότερα στο govastileto.gr