Υλικά:
– 25γρ Lurpak®
– 800g ντομάτα κονκασέ
– 4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες σε τρίφτη
– 225 γρ λουκάνικο σε στρογγυλές μικρές φέτες κομμένες στη μέση
– μία πρέζα ζάχαρη
– νιφάδες ξερό τσίλι
– 175 ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
– 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
– 500 γραμμάρια ζυμαρικά πέννες
– 4 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
1. Σε ένα βαθύ τηγάνι λιώστε το Lurpak. Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και το σκόρδο. Καρυκεύστε με αλάτι, πιπέρι και μία πρέζα ζάχαρη. Μαγειρέψτε τις ντομάτες για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr
