Εάν θέλετε να γνωρίζετε εάν τα λαχανικά ή τα φρούτα που επιλέξατε είναι «της εποχής» ώστε να έχουν περισσότερη θρεπτική αξία αλλά και πλούσια γεύση τότε διαβάστε τον παρακάτω οδηγό για να διαλέγετε ο, τι καλύτερο για τη διατροφή σας.

Μάρτιος
Σπαράγγια λευκά και πράσινα, αγκινάρες, αβοκάντο, άνηθος, αντίδια, αρακάς, καρότα, κουνουπίδια, λάχανα, λαχανάκια Βρυξελλών, μαϊντανός, μαρούλι, μπρόκολο, πατζάρι, πράσο, ραδίκια, ράπα, ραπανάκι, σέλινο, σέσκουλο, σπανάκι, φινόκιο. Λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, μήλα ψυγείου

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr