Υλικά:

2 φιλέτα καπνιστό μπακαλιάρο (ή 1 μεγάλο φιλέτο κομμένο σε 2 μερίδες)
• 475 ml γάλα
• 1 φύλλο δάφνης (προαιρετικά)
• 100γρ Lurpak ελαφρά αλατισμένο για άλειμμα (Lurpak Spreadable Slightly Salted)
• ένα ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• Μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπολ χτυπήστε το Lurpak, το μαϊντανό και μερικούς κόκκους μαύρου πιπεριού. Τοποθετείστε στο ψυγείο ενώ μαγειρεύετε το ψάρι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr