Υλικά:
1 ½ κιλό διάφορα μεγάλα ψάρια κατάλληλα για βραστά
1 κιλό μικρά ψάρια κατάλληλα για ψαρόσουπα
¼ κιλού γαρίδες μικρές
2 κύβους Ζωμό Λαχανικών Μaggi
2 μέτρια κρεμμύδια
3 καρότα
1 κλωνάρι σέλινο
3 πατάτες
2 ώριμες ντομάτες
½ ματσάκι μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδο
5 φλυτζάνια νερό
5 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλάκι κόκκους άσπρου πιπεριού
1 κουταλάκι κόκκους κορίανδρου
1 φύλλο δάφνης
μία πρέζα ζαφορά (σαφράν)
Εκτέλεση:
1. Καθαρίστε και πλύνετε τα μεγάλα ψάρια και τις γαρίδες. Αλατίστε τα, βάλτε τα σε καλάθι κατάλληλο για κατσαρόλα και αφήστε τα να στραγγίξουν. Τα μικρά ψάρια απλώς πλύντε τα. Βάλτε τα μικρά ψάρια σε μια κατσαρόλα με το νερό και τους κύβους Ζωμό Λαχανικών Maggi και αφήστε τα να βράσουν. Όταν βράσουν, περάστε από σίτα το ζωμό και πετάξτε τα ψάρια…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

